Sijainti: Etusivu / Kirkko ja kaupunki / Kirkko ja Kaupunki: Arkisto / Via Crucis kilpailee parhaan talvikohteen tittelistä
Tehdyt toimenpiteet

Via Crucis kilpailee parhaan talvikohteen tittelistä

Via Crucis -tapahtuma on mukana kilpailemassa Helsingin matkailutarjontaa esittelevässä Best of Helsinki Awards 2008 -verkkokilpailussa. Kilpailu käynnistettiin Matkamessuilla ja se kestää lokakuun loppuun.

Yleisö voi äänestää kaupungin parhaita matkailukohteita ja -palveluja osoitteessa  www.bestofhelsinki.fi. Voittajat julkistetaan marraskuussa järjestettävässä gaalassa, jossa matkailun omat ”oscarit” jaetaan nyt kolmatta kertaa.

Best of Helsinki Awards -kilpailu antaa mahdollisuuden tutustua kaupungin kärkitarjontaan ja äänestää mielestään parhaita matkailutoimijoita. Kilpailukategorioita on viisi: Paras kaupunkikohde, Paras talvikohde, Paras Nordic Oddity, Paras perhekohde ja Paras kokouspaikka.

Via Crucis kilpailee Paras talvikohde -sarjassa. Matkailualan ammattilaiset saavat lisäksi äänestää suosikkiaan kahdessa kategoriassa: Paras matkailuvaikuttaja ja Paras kannustematkatuote.

Kussakin pääkategoriassa on viisi ehdokasta, jotka on valittu matkailun laatukriteerien mukaisesti. Kriteereitä ovat muun muassa tuotteen tai kohteen merkittävyyttä, kapasiteettia ja asiakaslähtöisyyttä.

Tänä vuonna äänestäjien on ensimmäistä kertaa mahdollista ehdottaa myös omaa suosikkiaan ehdokaslistan ulkopuolelta.

Best of Helsinki Awards -verkkokilpailu ja -gaala järjestetään vuosittain. Viime vuonna verkkosivuihin tutustui yli 33 000 kävijää eri puolilta maailmaa, ja eri kohteille annettiin yhteensä noin 13 000 ääntä. 

Tutustu ehdokkaisiin ja äänestä: www.bestofhelsinki.fi

Lisää juttuja aiheesta: