Sijainti: Etusivu / Kirkko ja kaupunki / Kirkko ja Kaupunki: Arkisto / Kaikki kuvaajat eivät ole pedofiileja
Tehdyt toimenpiteet

Kaikki kuvaajat eivät ole pedofiileja

Nimimerkki Äiti vanhasta Vuosaaresta (K&k 18.8.) tuntuu kadottaneen todellisuudentajunsa.

Hän epäilee tuntematonta, bussia odottavaa kännykkäkuvaajaa pedofiiliksi. Kuvaamallaan käytöksellä ja hysteerisellä kannanotollaan jopa sisällä bussissa tyttärensä nähden hän saattaa vaurioittaa myös lapsensa turvallisuudentunnetta.

Eivät kaikki kuvaajat ja ohikulkijat ole pedofiileja. Tietääkö äiti edes, mikä on pedofiili? Tämä asia tuntuu aiheuttavan turhaa hysteriaa.

Opettaja/äiti

 


Salakuvaaja maistakoon omaa lääkettään

Äiti vanhasta Vuosaaresta: Varmaan muistat, miltä se mies näytti ja käyttääkö hän usein samaa bussipysäkkiä. Ota itse kuva kyseisestä miehestä. Jos hän kysyy, miksi otit kuvan, ilmoita vain, että enhän ottanut.

Jos mahdollista, laita kuva Facebookiin tai nettiin (jos sinne voi laittaa, tarkista asian laillisuus) ja kysely perään, kuka tuntee kyseisen miehen ja mikä hän on miehiään. Saattaa olla, että joku Facebookissa tuntee hänet, tai työnantaja tai työkaverit. Näin asialle tulee enemmän näkyvyyttä. Ehkä muidenkin vanhempien lapsia on kuvattu, olivatpa nämä huomanneet sitä tai eivät.

Jos tämä ei onnistu, kuva on kuitenkin todistuskappale. Lisäksi hän tuntee itse konkreettisesti, miltä se tuntuu, kun vieras ihminen ottaa kuvan. Älä selittele tekoasi mitenkään, niin se jää miehen mieltä vaivaamaan. Jotain tarkoitusta vartenhan hän kuvasi.

Antakaa lasten varttua rauhassa

Lisää juttuja aiheesta: